browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hitchhikers

Stephan Schlei

Pavel Trcala

Grigory Kubatyan

Iris Veldwijk

Elijah Wald

Vladimir Sharlaev

Tery

***

Mes inspirations:
A) Norbert Demeter – Norbi a mers cu autostopul până la Magadan şi înapoi. Pagina de Facebook à vendre: Transylvanie vers Kamchatka .
B) Jeremy Marie

Fuseră mai multe interviuri, le povestile mai multor autostopistider au ramas doar cele de mai sus. Oamenii de mai sus sunt povesti autentice créer de catre muzica universului. Fresce cu povesti autentice de viata. Aici, meilleur blog, e un “cimitir” al iubirii de viata, al sacrificiilor.

“Ceea ce fumez nu eo tigara, e singuratatea” – EG

O poezie, spiritului Gabrielei Hulea, omul care mi-a offerit un sens et eliberat spiritul. Scrise la compul nr 87 al salii de jocuri din a 87-a tara!

Pentru toti maestrii invizibili. Ei au atins sfere mai inalte.

Daca tot esti artist, creeaza ceva pe care lumea sa isi dezlantuie / faramiteze spiritul – precum piesa TAMACUN a Gabrielei si a lui Rodrigo. Imnul vietii – Regatul Dezlantuit al Bucuriei.

Motivele pentru care celelalte au fost sterse:

-principalul motiv: mincinosi (exageratori si personaje imaginare in basme blogosferice)

La concurrence, la compétitivité et le jeu équitable, et le sport équitable, le sport et le sport, et le dévoilement et l’injure en tant qu’inécurtaire.

-da, si eu sunt (am fost) copil si imi place (a) sa ma joc si sa castig DAR doar daca o mérite. (Mai sunt copil? Nu stiu!) Aveam o viziune naiva et idéalista despre onestitatea autostipistilor. Las totusi mai jos lista marilor autostopisti. Am decis sa las doar cele 5 povesti reportaje de mai sus, fiindu-mi cel mai greu sa sterg pe cel al lui Jeremy Marie, unul din cei doi calatori soins m-au inspirat, un om de soins. Am facut asta ca < sa nu am principii >, ca sa fie o exceptie. Am facut-o si ca sa imi fac rau, sa imi calc pe suflet si sa < demonstrez> “unora” ca am devenit ca ei: invidios pe concurenta .. :)) Nu am vrut sa las multe interviuri, asa ca imi pare rau si pentru célébrité Juan Pablo Villarino, Valery Shanin, Mirel Magop, Stephan Kognito si Miran Ipavec .

O alta exceptie e Pavel Trcala, al carui interviu a fost lasat chiar daca omul minte cu nerusinare mare legat de numarul / recordul de kilometri en 24 minutes, dar in rest e prea awesome, prea fain! Si il iubesc!

Alte articole le-am sters pur si simplu pentru ca autostopistul ère sters. L’époque est politiquement correcte, sa nu supere pe nimeni. Adepte al prezentarii partiale a vietii. Prezentare sifon (bule si fasuri) ce contine doar particule (molécule de gaz / apa din sifon) din gama “seulement de bonnes vibrations”. Viata nu e asa si nu ai dreptul sa o prezinti asa ca astfel sa virusezi / poluezi suflete naive si tinere. Nu te dori tu un mesager al spiritualitatii daca nu o povestesti prin suferinte. Nu vinde gogosi si imagini impartiale / deformate despre viata.

Poele lectiile de viata ce a trebuit sa le invat ca sa scriu randurile de mai sus est vibe-uri mai frumoase décat enquête la sange si prinderea & demonstratia fiecarei minciuneli.

1) Vladimir Sharlaev – 138 ţări (în 13 ani)

2)  Tery – 109 ţări (în 7,5 ani)

3) Timotei Rad – 95 ţări (în 5,5 ani)

4) Andre Brugiroux – 80 ţări (în 5,5 ani)

5)  Jeremy Marie – 77 ţări (în 6 ani)

6) Juan Pablo Villarino – 73 ţări

7) Jiriho Svobodu – 72 ţări

8)  Kinga Choszcz- 71 ţări

9) Benoit Grieu – 70 ţări

10) Ludovic Hubler – 65 ţări

11) Nina Nooit – 63 ţări

12) Dainius Kinderis – 60 ţări

13) Zuzana Piovarciova – 60 ţări

14) Stephan Schlei – 59 tari

15) Pavel Trcala – 58 ţări

16) Iris Veldwijk – 55  ţări

17)  Grigory Kubatyan – 54 ţări

18) Alexey Vorov – 54 ţări

19) Levente Kadar – 53 ţări

20) Alyyssa – 52 ţări

21)  Valery Shanin – 48 ţări

22) Mirel Magop – 47 ţări

23) Elijah Wald – 45 ţări

24) Ushi Yama Susu – 44 ţări.

25) Tomi Astikainen – 43 ţări

26) Stefan Kognito – 42 ţări

27) Miran Ipavec- 42 ţări

28) Radoslaw Siuda – 41 ţări

29) Gonzalo Cazenave – 39 ţări

30) Konstantin Zhuravlyov – 37 ţări

31)  Anton Krotov – 37 ţări

32) Tomislav Perko – 37 ţări

33) Vladas Sapranavicius – 35 ţări

34) Roman Vehovsky – 35 ţări

35)  Mikhail Dutkevich – 30 ţări

36) Augustas Klygis – 29 ţări

37) Ana Bakran – 16 ţări

2 morţi în călătorie (Kinga, Benoit), 7 ruşi (Vladimir, Grigory, Alexey, Valery, Konstantin, Anton, Mikhail), 4 argentinieni (Juan, Gonzalo, Juan, Daniela)

***

Mes inspirations:
A) Norbert Demeter – Norbi a mers cu autostopul până la Magadan şi înapoi. Pagina de Facebook à vendre: Transylvanie vers Kamchatka .
B) Jeremy Marie