browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Alt caz Bodnariu (Copilaria-mi timpurie)

Posted by on January 21, 2016

Trebuia să fiu un roboțel a cărui unică întrebuințare să fie slujirea dogmei sectei. Jurnalul Bihorean spunea: “Mișcarea Apostolică din Rumânia maltratează copiii vinovați de preacurvie

Tare te mai băteam, mi-o amintesc des și mă doare pe mine acum. Așa mă învățau.” (mama)

Am traume cu bătăile primite de tine, amintiri cu frica și groaza ce o trăiam când te vedeam bătut” (sora mea)

Femeia era însărcinată cu “educarea” copiilor, bărbatul făcea munca fizică și avea statut de căpitan, neimplicându-se în chestiuni mărunte. Guru-ul sectei dădea indicații clare că trebuiesc lovit în cap, pentru că sunt prost.

Povestea-mi începe în al doilea război mondial, la fel povestea numelui (Timotei). Pe front, era un Aurel care la vârsta de 2 ani datorită unei boli fusese foarte aproape de moarte. Tradiţiile şi superstiţiile locului său natal spuneau că în cazul în care mama lui îl dă pe geam altcuiva, simbolic, şi tot simbolic îi schimbă numele, va învia, va trăi, va învinge boala. Noul nume pus copilului a fost Nicanor. Nicanor este numele unui apostol nou testamental. O tradiţie venită să completeze ritualul copilului dat pe geam în schimbul vieţii, spune ca poate fi dat doar Diavolului.

Nicanor dezertează şi se ascunde în munţi. O vreme se hrăneşte cu cioate de varză de pe o cultură de unde varza fusese culeasă. Deliră şi îşi caută zeul. Într-o zi zeul îi vorbeşte, el ascultă.

Timotei tradus din greacă ar însemna Cel ce ascultă pe dumnezeu. Dacă el nu avea in prealabil cunoştiinţe biblice, mai primea acest nume?

Deoarece a ascultat, zeul l-a re-rebotezat, Timotei. Al treilea său nume, al doilea de apostol într-o viaţă, șah mat Pavel.

Dat fiind că a continuat să își asculte zeul, acesta îl unjie Apostolul Bisericii din Rumânia şi îi explică singura şi adevărata cale spre rai, însărcinându-l cu propovăduirea. Astfel se formează secta.

Secta recrutează copii de 14-16 ani. Copii abuzaţi emoţional, psihic, fizic, unii chiar şi sexual (altminteri, se rezolva şi asta). Copiii recrutaţi au background religios şi biblic solid, în special penticostal şi baptist. Timotei are nevoie de traumele aferente acestui background ca astfel să le explice că toate relele li se trag de la faptul că părinţii lor s-au îndepărtat de zeu şi de adevărata credință.

Copii din familii numeroase; copii care de la 7 ani îşi rupeau cârca cu sapa. De nu le era ruptă cârca de sapă, acest serviciu era prestat de părinţi, pentru vreo prostioară făcută la şcoală, pentru gustat diabolic tutun sau alcool, etc.

Mama şi tata sunt recrutaţi. Mama la 14 ani, tata la 16 ani. Mama e al 12-lea copil avut de apostol cu soția sa (Rozsalia). Împreună cu mama, alte două surori de-ale ei, au fost luate bunicii, după ce inițial fuseseră toate abandonate de către apostol la vârstă foarte fragedă şi crescute în tenişi, prin nămeţi de 1 metru. Era nevoie de fete în rândurile turmei. Bunica încearcă să se sinucidă aruncându-se în fântână.

 

Torturile aplicate asupra copiilor posedați au făcut un părinte să reacționeze. Rezultatele s-au materializat într-o anchetă de-a Jurnalului Bihorean. Vedeți mai jos:

Nicanor1

Nicanor2

Am fost educați misogin, ca să nu ne fie luate nedrepturi dobândite incorect într-o lungă istorie, istoria junglei. Am fost învăţaţi să fim rasişti, xenofobi si fanatici religioşi ca liderii noştri politici şi religioşi să nu îşi piardă posesiile şi privilegiile.

Mi-au trebuit ani buni să înțeleg că poate exista și un creștinism frumos. Deasemenea mi-a trebuit mult să înţeleg că unii doar pretind a fi corecți cu ei înșiși, doar pretind a fi rezonabili, doar pretind a accepta logica și argumentele într-o discuție. A necesitat mult timp să înțeleg că ei aderă la logică ca la ceva fancy și frumos, dar în momentul în care logica i-ar demasca, aleg pretinsa neputință de a se răzvrăti. Mai mult, tot timpul vor încerca să te deruteze pentru a nu îşi asuma făţărnicia.

Trebuia să duc cina tatei, la ferma la care lucra. Uneori o făcea zile la rând, netrecând pe acasă. Erau 2 angajaţi la 150 tauri. Pe timp de iarnă, taurii în grajd, asta presupunând: băgat fân, adăpat, scos gunoi, pus paie. Dormea într-o cameră, parte a grajdului, la câţiva metri de animale. Am ani de-ai copilăriei în care nu am amintiri cu el, se trezea şi părăsea casa înainte să ne trezim noi, se întorcea cănd dormeam de mult, asta când se întorcea. Dacă era prea obosit rămânea în grajd. Am divagat. În una din aceste zile am mers să îi duc cina. Am rătăcit. Am făcut cu mâna la prima maşină, a oprit. În maşină era o Ioana, mamă al unui copil de-al apostolului.

Ai mei, după ce au ieșit din secta apostolului au ales Biserica Penticostală Valea lui Mihai. Diaconul acestei biserici, Dânga Vasile Marinel, a aplicat un par pe șoldul fetei lui mai mari, în vârstă de 7 ani pe atunci. Copila a venit la noi plângand, ne-a arătat imensa vânătaie zicând că își va omorî tatăl când va ajunge la maturitate. Acest Vasile, bătea vacile până leșinau.

Ladislau Bordi, predicator în Biserica Penticostală Valea lui Mihai; şi-a luat la pumni fiul de 17 ani, pentru că nu era supus. Copilul, o dată căzut jos, a fost întors pe burtă, prins de ceafă și i s-a spart fața de gresia bucătăriei. Mama acestuia, profesoară de religie penticostală, și-a ajutat soțul în această luptă.

Cornel Tonț, membru al Bisericii Penticostale Valea lui Mihai era însărcinat cu grija Grupului de Copii. Silence.

În Valea lui Mihai, mai era o biserică neo-protestantă pe care ai mei o frecventau, cea a fraților Voloșen (Cornel și Lucian). Naomi Voloșen, fiica lui Cornel, nu era îndeajuns de supusă, datorită acestui fapt, la vârsta de 7 ani a dormit o noapte în grajd cu animalele, legată fedeleș de iesle.

În familia tatălui meu a fost pedofilie, zoofilie și incest. Tanacu nu a schimbat nimic. Dante Aligheri spunea: “Cele mai încinse locuri din iad sunt destinate celor care au fost neutri în trimpul unei crize morale!”

Unii isi asociaza infatuarea si proiectile mentale bolnave cu credinta si religia; cu orice, mai putin cu principii morale. Dintre acestia matusa Aurelia schizofrenica fiind se considera profeteasa/proorocita. Fie-sa, Alina venea in vacante in Valea lui Mihai in cautare de amanti, chiar daca il avea amant pe Isus, in inima si iubit in Suceava. Ea a fost prima care mi-a propus ca Isus sa imi penetreze inima, pe cand aveam doar 12 ani, am refuzat motivand prin faptul ca nu stiu daca mama si tata vor fi in rai, iar daca ei nu sunt nici eu nu vreau sa fiu.
 
Alina, precum mama ei e mare vizionara in cele spiritiste, s-a visat multi ani Darlene Zschech de la Hillsong Australia, avand convingerea ca e aleasa sa schimbe politic Romania conform prorociilor unui Benny Hinn. In acest scop, impreuna cu investitorii spirituali americani, sotii Norton au fondat cultul Antiohia.
 
In timp ce tata si cu mine eram in Spania, Alina impreuna cu fratele ei Andrei au incercat sa recruteze in sanul cultului pe sora mea minora pe atunci si sa o convinga sa fuga de acasa. Andrei, celalalt rod al Aureliei, e Apostol si a trebuit sa invete ca Dorica, cea care o voia sotie, nu il voia, iar eu nu o voiam.
 
Consider ca ar trebui sa avem legi care sa apere adolescentii de ritualuri tribale precum penetrarea inimii de catre Isus si terapiile ce vin la pachet in forma de profetii, teleghidare şi ruptura de societate. Prin aceste posturi am incercat sa contribui in aceasta directie.

Matusa Dana Volosen si amantul ei rrom, cu 18 ani mai tanar e un alt capitol al povestii. Ea e pocaita, sotie de prezbiter si al doilea stalp de baza al bisericii: lider de lauda si inchinare. Ea si sotul ei Lucian, pastorul prezbiter, printre altele <imprumutau> copii de la orfelinat spre a ii folosi la munca campului, ca astfel sa scuteasca plata zilierilor. Thenardieri moderni.

Au lasat familii in strada, <tomonindu-i> si facandu-i sa-si gireze casele pentru tripuri de bisnitz(a). Au avut cea mai scumpa masina din judet, au furat vagoane de furaje de la firma maghiara. Toate astea in timp ce pastoreai turma domnului.

Pentru cei ca ei, am scris acest post.

în familia tatălui tatălui meu a fost pedofilie, zoofilie și incest.

unora le-au mutilat sufletul și viața pe vecie

“Cele mai încinse locuri din iad sunt destinate celor care au fost neutri în trimpul unei crize morale!”

Dante Aligheri

Surse: Jurnalul Bihorean

Timotei Rad